Articles

Print

KAMUS MURSYID 3 BAHASA

Posted in Qatrunnada

KAMUS MURSYID 3 BAHASA

Semudah di Hujung Jari Anda…Cuma Klik Sahaja.
SMS@WHATSAPP <KAMUS> KE 012 425 1854  Untuk buat tempahan

Link Ke Cara Pembayaran

"Andai Perkataan Sukar DicariKamus Mursyid Harus Dimiliki"

Kamus2 

Cover-4-Segi-Kamus

Melayu – Arab - Inggeris - Jawi

Kamus Mursyid  adalah jawapan bagi anda yang sudah lama mencari. Ianya menjimatkan masa, tenaga semasa membuat semakan

 Ringkasan Kamus Mursyid.

KAMUS Mursyid ialah perisian kamus yang boleh dipasang ke dalam komputer anda dengan mudah tanpa mengganggu sistem pengoperasian. Perisian ini dibangunkan serta diterbitkan sebagai alternatif terbaik kepada pengguna komputer dan pengguna internet yang sentiasa merujuk kepada kamus buku yang berat dan tebal untuk mendapatkan makna perkataan yang dicari dengan lebih mudah dan pantas.

Kandungan

Tidak kira apa jenis kamus yang anda perlukan sama ada kamus Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu atau ke Bahasa Arab dan seterusnya  KAMUS Mursyid mengandungi kesemuanya. Kelebihan yang anda dapati di dalam CD KAMUS ini ialah pencarian 3 bahasa dengan serentak samada bahasa Arab Ingeris atau Bahasa Melayu termasuk Jawi . Anda juga akan turut mendapat menyemak ejaan di dalam  3 Bahasa dengan serentak dan diaplikasikan ke dalam Ms Words dan sebarang pemprosesan perkataan yang lain.

Menjimatkan Masa

Masa yang perlu diambil untuk mencari makna sesuatu makna di dalam Kamus tentu mengambil masa sekurang-kurangnya satu minit atau lebih. Dengan memiiki sebuah perisian kamus ini, anda hanya perlu dalam beberapa saat saja untuk mencari sebarang perkataan

KAMUS Mursyid sebagai alat bantuan pembelajaran

Kuasai 3 Bahasa melalui kaedah pembacaan dan rujukan . Membaca merupakan cara yang paling cepat dan berkesan untuk anda mempelajari sesuatu bahasa.Ianya akan menjadi mudah dengan menggunakan kamus ini yang bersifat mesra pengguna. Sekarang tidak susah lagi sekiranya anda menemui bahasa yang susah. Tingkatkan pengetahuan anda tentang apa saja bidang yang anda minati dengan membaca bahan-bahan bermutu dari dalam internet dan pada masa yang sama meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda dengan bantuan perisian ini

Cadangan :

Perisian ini dicadangkan kepada semua guru dan pendidik terutamanya guru bahasa Inggeris dan Bahasa Arab. Juga di cadangkan kepada semua guru j-QAF. Para pelajar dicadangkan untuk memiliki sebuah perisian ini sebagai langkah semakan pencarian makna dengan lebih cepat dan tepat.

Kelebihan Sistem :

Anda hanya perlu memasukkan sebarang perkataan yang dikehendaki dan proses pencarian akan dijalankan. Masukkan sebarang bentuk kata yang berbentuk "kata terbitan", "kata kerja" , "kata nama" dan sebarang bentuk. Ianya tak perlu di rujuk kepada kata tunggal.

MukaKamusMursyid

1- Harga  RM 65.00 (Enam Puluh Lima Ringgit Sahaja)

2- Edisi Muat Turun (Download) RM 50.00 (Lima Puluh Ringgit Sahaja)

(Edisi Online. Bayar sekarang dapat InsyaAllah dapat sekarang..)

 

Semudah di Hujung Jari Anda…Cuma Klik Sahaja.
SMS@WHATSAPP> <KAMUS> KE 012 425 1854  Untuk buat tempahan

Link Ke Cara Pembayaran